Ni är många som undrar hur och om Comfydence menstrosa eller absorberande trosa fungerar. Skyddar de verkligen mot fläckar? Hur ofta måste man byta? Är det inte obekvämt?

Menstrosan funkar jättebra istället för bindor och trosskydd vid mens. Men trosan funkar också vid andra läckage som inkontinens, flytningar och svett. En tunn vaddering i grenen suger upp mycket vätska och materialen som andas bevarar en torr känsla förhindrar dålig lukt. Vid rikligt flöde av mens kan de allra flesta använda samma trosa under ett helt dygn utan att det känns kladdigt eller blött. Enkelt, bekvämt hållbart alltså.

Linda testar menstrosa:
(se klippet här)

Kolla in vår film på Youtube så förklarar vi mer - här visar vi genom att hälla i vätska att de både skyddar mot läckage och fläckar. Sedan visar vi hur enkelt det är att tvätta trosorna i maskin.

I filmen visar vi hur vi trycker i 22ml färgat vatten i trosan. Den klarar att absorbera mer. Något vi har märkt under våra tester är att hur mycket trosorna klarar att absorbera beror på hur snabbt det kommer och i vilken omfattning. Alltså kan uppsugningen variera beroende på flöde.

Det bästa sättet att förstå hur de fungerar är att själv testa. Comfydence erbjuder en prova på garanti under 60 dagar. Är du inte nöjd med hur din trosa fungerar får du pengarna tillbaka.

Du kan alltid vara trygg med att ingen använt trosorna du köper från oss. Alla trosor har en hygiensticker som man tar bort innan man använder dem.

Vad är Comfydence?

Vi som driver Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanliga kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, inkontinens, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över. 

 

Leave a comment